Εξυπηρέτηση μελών

Έχεις κάποια απορία; Θέλεις να κάνεις κάποια παρατήρηση ή πρόταση σχετικά με τις υπηρεσίες του stoiximan

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σε εξυπηρετήσει άμεσα με τον τρόπο που εσύ θα επιλέξεις.

Παρακαλούμε μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σε βοηθήσουμε σχετικά με οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεις, ενώ τα σχόλια σου είναι σημαντικά για εμάς αφού αποτελούν την πιο πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια μας να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα μέλη μας. Οι παρακάτω τρόποι επικοινωνίας είναι πάντα στη διάθεση σου:


: Σε αυτό το email μπορείς να στείλεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης. Εναλλακτικά μπορείς να μας αποστείλεις τα έγγραφα σου μέσω fax στο 211 268 6766 αναφέροντας οπωσδήποτε το username κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός ολίγων ημερών.

: Σε αυτό το email μπορείς να στείλεις το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζεις, αλλά και το όποιο σχόλιο/πρόταση σχετικά με το stoiximan.

!

Η υπηρεσία call back δεν είναι διαθέσιμη αυτή την στιγμή

Μπορείς να υποβάλεις νέο αίτημα τότε ή εναλλακτικά να μας στείλεις e-mail στο και εμείς θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Με όποιον τρόπο και αν επιλέξεις, παρακαλούμε μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι απορίες και τα σχόλιά σου είναι πολύ σημαντικά για μας.

LIVE Chat ( - ) : Για την αμεσότερη εξυπηρέτησή σου μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις τη δημοφιλή υπηρεσία live chat.

!

Για να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες Call back & Live chat απαιτείται να κάνεις login στον λογαριασμό σου.

Το τμήμα εξυπηρέτησης μελών είναι διαθέσιμο για τα μέλη μας 365 ημέρες τον χρόνο.

Εμπορική επικοινωνία:

· Για θέματα marketing, διαφήμισης ή χορηγιών επικοινωνήστε με το marketing@stoiximan.gr
· Για θέματα συνεργασίας επισκεφτείτε το http://affiliates.stoiximan.gr ή επικοινωνήστε μέσω email με το affiliates@stoiximan.gr